Výklad k zákonu o cestnej dani - Korošová, Anna
Zmeny, ktoré prináša novela zákona o cestnej dani. Výklad k zákonu NR SR č. 87/1994 Z.z. o cestnej dani v znení neskorších zákonov a zákona č. 335/1999 Z.z. Daňovníci cestnej dane. Podmienky zdanenia motorových vozidiel. Základ cestnej dane. Priznanie k cestnej dani - formulár. Poučenie na vyplnenie priznania.