Ročné vysporiadanie odpočtu dane za rok 1999 - Jablonková, Zdenka
Zmeny, ktoré prináša novelizovaný zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, ktorý ukladá platiteľovi dane povinnosť použiť pri ročnom vysporiadaní odpočtu dane za rok 1999 pri výpočte koeficientu spôsob podľa par. 21 zákona účinného od 1. apríla 1999. Zmeny pri výpočte koeficientu, týkajúce sa dosiahnutia úrokov z peňažných prostriedkov na účte v banke a prevodu cenných papierov.