Finančný lízing - Barcaj, Tomáš
Daňová problematika finančného lízingu z pohľadu nájomcu a vplyv výdavkov (nákladov) plynúcich z titulu finančného lízingu na základ dane z príjmov právnických osôb. Právna úprava finančného lízingu. Zahŕňanie lízingových splátok do výdavkov (nákladov). Výška odpočítaných výdavkov (nákladov). Doba nájmu predmetu lízingu. Rovnomerné odpisovanie. Základné zásady uznateľnosti výdavkov. Ilustračné príklady.