II. Predchádzanie nesystémovým konfliktom pri kontrole daní (subjektívne dôvody) - Burák, Emil
Psychologická analýza nesystémových konfliktov pri kontrole daní. Poučenie pre podnikateľov ako predchádzať sporom a vyhýbať sa konfliktom pri daňovej kontrole. Pripomienky daňového úradu k jednotlivým bodom.