Inputové dotácie v slovenskej agrárnej politike - Blaas, Gejza
Návrh modifikovaného nástroja poľnohospodárskej podpornej politiky. Kompenzácia dôchodkovej ujmy poľnohospodárov. Cenový vývoj dodávok do poľnohospodárstva. Výrobné vstupy. Plošné využívanie poľnohospodárskej pôdy.