Financovanie poľnohospodárstva v Slovenskej republike a úverová infraštruktúra - Chrastinová, Zuzana
Finančno-úverová situácia v poľnohospodárstve na Slovensku. Úverové podmienky pre poľnohospodárske podniky. Zdroje financovania poľnohospodárskych podnikov. Dotácie. Poľnohospodárske zmenky. Riešenie finančnej situácie poľnohospodárstva na úrovni podniku, štátu a bankovej sféry.