Výrobná spotreba a ekonomika agrárnych podnikov - Grznár, Miroslav
Problémy manažmentu výrobných vstupov v poľnohospodárskych podnikoch na Slovensku. Cenový vývoj nakupovaných výrobných prostriedkov. Úroveň používania výrobných vstupov a miera ich účinnosti. Agrárna politika SR.