Tendencie štrukturálnej zmeny v poľnohospodárstve SR - Blaas, Gejza
Zmeny v podnikateľskej štruktúre poľnohospodárstva na Slovensku. Ekonomická analýza efektívnosti foriem podnikania v poľnohospodárstve. Koncepcia dekolektivizácie. Legislatíva.