Zmeny v oblasti sociálneho zabezpečenia s účinnosťou od 1. januára 2000 - Matlák, Ján
NR SR schválila zákon č. 346/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 90/1996 Z.z. o minimálnej mzde v znení neskorších predpisov. Dňa 1.1. 2000 nadobudol účinnosť zákon č. 345/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni v znení neskorších predpisov. Dňa 1.1. 2000 nadobudol účinnosť zákon č. 344/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov.