Výdavky na reklamu - Barcaj, Tomáš
Zhrnutie podmienok a možností zahŕňania výdavkov na reklamu do daňových výdavkov (nákladov) pri vypĺňaní daňových priznaní za rok 1999 (postup podľa zákona o daniach z príjmov - ZDP). Praktické príklady reklamy a jej posudzovanie z hľadiska ZDP. Reklamné dary. Reklamná kampaň. Sponzorstvo. Postup daňovníka pri určovaní základu dane z príjmov právnických osôb.