Napriek objednávkam na druhý polrok prepúšťa Tatravagónka desatinu zamestnancov - Velecký, Milan
Prepúšťanie zamestnancov v Tatravagónke, a.s. Poprad. Nevedomosť odborárov o súčasných problémoch s objednávkami. Narastanie konkurencie v okolitých krajinách. Pravdepodobné ukončenie štátnych zákaziek v r. 2000. Vybrané hospodárske ukazovatele Tatravagónky.