Efektivní hospodaření obcí a měst - využití finančních trhů - Skřivanová, Alena
Komunálne financie v roku 1999. Nakladanie s pridelenými prostriedkami. Skúsenosti miest a obcí s finančným trhom. Špecifiká miest a obcí (organizačno-riadiace špecifiká, princíp financovania, investičné špecifiká, daňové špecifiká).