Praktické vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1999 - Faiglová, Svetlana
Dôležité informácie, ktoré sú nevyhnutné pri vypĺňaní príslušných tlačív daňových priznaní (č. 20 088/1999-72 a č. 20 089/1999-72). Právne predpisy upravujúce podávanie daňového priznania. Predmet dane. Základ dane. Základ dane pri strate. Úprava základu dane. Daňové priznanie pri uplatnení zníženia základu dane. Preddavky na daň 2000. Súčasti daňového priznania. Paušálna daň. Zoznam činností vykonávaných podľa živnostenského zákona.