Daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb na rok 1999 - Luknárová - Kutišová, Dalila
Druhy daňových priznaní. Pravidlá na podávanie daňových priznaní. Náplň jednotlivých riadkov. Príklad na vyplnenie daňového priznania za s.r.o., ktorá je komplementárom komanditnej spoločnosti (s vyplneným vzorom). Príklad na vyplnenie daňového priznania za akciovú spoločnosť (s vyplneným vzorom). Príklad na vyplnenie priznania za komanditnú spoločnosť (s vyplneným vzorom).