Daňové priznanie v roku 1999 a nový zákon o daniach z príjmov - Pohlod, Ján
Uplatňovanie nového zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov, akceptujúci spôsob a systém zdaňovania príjmov zrušeného zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Praktický príklad na vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb, pri akceptácii prípadov, ktoré boli upravené predmetnými novelami zákona počnúc zdaňovacím obdobím roku 1999. Vyplnený vzor daňového priznania.