Komentár k novele zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve - Ivaničová, Helena
Novely zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve. Komentár k tretej a poslednej novele zákona o účtovníctve, ktorá bola vydaná 15. decembra 1999 pod č. 336/1999 Z.z. Novelizované ustanovenia zákona.