Postup pri zdaňovaní príjmov z prenájmu nehnuteľností - Jarinkovičová, Valéria
Špecifiká prenajímania nehnuteľností. Spôsob zdanenia príjmov z prenájmu nehnuteľností. Povinnosti prenajímateľov (i nájomcov) vyplývajúce zo zákona č. 511/1992 Zb. v znení neskorších predpisov a iných právnych noriem. Zvlášť aktuálna časť je venovaná výpočtu dane, podávaniu daňového priznania, zaplateniu dane a preddavkov na daň. Vyplnený vzor daňového priznania.