Národná banka dáva akcionárom šancu ozdraviť Slovenskú kreditnú banku - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Slovenskej kreditnej banky (SKB), a.s. Bratislava za rok 1999. Výška predpokladaného hrubého zisku. V SKB stúpol objem úverov klientom v minulom roku. Pokračuje úverovanie spoluvlastníkov. Lákavé úroky zvýšili počet vkladateľov. Vzťahy SKB a NBS.