Služby knižnice Bratislavskej regionálnej komory SOPK
Krátka história obchodných a priemyselných komôr. Skladba knižničného fondu Bratislavskej regionálnej komory SOPK. Databázy firiem na CD-romoch. Ďalšie služby ponúkané knižnicou - rešeršovanie a využívanie internetu. Publikačná činnosť knižnice.