Účtovníctvo pre podnikateľov - Kaletová, Viera
A) Účtovníctvo pre začínajúcich podnikateľov: Hospodárske operácie a ich vplyv na súvahu. Základná funkcia súvahy. Základné súvahové zmeny. Hospodárske operácie. Praktické príklady. B) Účtovníctvo pre pokročilých podnikateľov: Účtovanie preddavkovo platenej dane z úrokov. Účtovanie pri účinnosti zákona č. 366/1999 Z.z. Príklady.