Horší majú prednosť - Andrejčák, Tomáš
Neúnosná ekonomická situácia slovenských organizácií podnikajúcich v oblasti medzinárodnej cestnej dopravy. Finančné zaťaženie sektora medzinárodnej cestnej dopravy prekročilo kritickú hranicu a ocitlo sa na pokraji kolapsu. Neúnosné daňové zaťaženie a vysoké poplatky za využívanie diaľníc.