Tŕnistá cesta k pozvánke - Sotník, Alexander
Politický tlak vlády SR na Európsku úniu je veľký. Má však mnohé trhliny. SR je pripravená začať negociácie v 15 kapitolách. Negociačný proces 1. skupiny kandidátskych krajín. HDP na obyvateľa 1. skupiny. Príprava nielen EU, ale i podnikateľskej verejnosti na vstup do EÚ.