Orientace na zákazníka - Slováčková, Petra
Základná filozofia zmien v systéme managementu kvality. Novelizácia noriem ISO 9000. Zásady revidovaných noriem. Prínos revíze noriem ISO 9000 pre zákazníkov. Vzťah ISO noriem a TQM.