Albertina vás svede svými znalostmi - Přádka, Michal
Albertina - Firemný monitor na internete. Charakteristika databázy Firemný monitor - jej zložky a ich obsah. Ako vyhľadávať vo Firemnom monitore v internetovej verzii. Podmienky registrácie.