Systém platobných kariet v Spojených štátoch - Kopřiva, Juraj, ml
Používanie platobných kariet vo vyspelých krajinách. Typy platobných kariet. Kritéria hodnotenia platobných kariet. Najrozšírenejšie karty VISA International a MasterCard International. Typy kariet podľa používateľa: osobné, študentské, obchodné karty pre malé a veľké podniky, vládne alebo štátne karty. Nové technológie v platobných kartách.