Modelová prognóza vývoja ekonomiky Slovenska na rok 2000 a výhľad do roku 2003 - Páleník, Viliam
Krátkodobá prognóza makroekonomických ukazovateľov slovenskej ekonomiky podľa ekonometrického modelu ISWE99q3. Tendencie vývoja hospodárstva SR v roku 1998 a 1999. Menová politika NBS. Situácia podnikovej sféry a vonkajšie ekonomické prostredie. Prognóza vývoja inflácie, nominálnych a reálnych miezd, trhu práce, zahraničného obchodu, menového vývoja, úspor obyvateľstva, hrubého domáceho produktu, investícií a rastu HDP.