Riešenie problematiky splatnosti dlhopisov FNM - Kojda, Jozef
Ciele slovenskej vlády ohľadne preplácania dlhopisov Fondu národného majetku. Novelizácia zákona č. 92/1991 Zb. umožňujúca pozitívne riešenie tejto problematiky. Možnosti riešenia problému dlhopisov, ich význam a dopad na občanov SR. Spôsob a časový postup vyplácania, rsp. výmeny dlhopisov. Praktický príklad prepočtu. Graf objemu obchodov s dlhopismi FNM v rokoch 1996-1999.