Zákon o daniach z príjmov - Faiglová, Svetlana
Úplné znenie zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov s komentárom a príkladmi. Príloha č. 1: Zoznam činností vykonávaných podľa zákona o živnostenskom podnikaní. Príloha č. 2: Zaradenie hmotného a nehmotného majetku do odpisových skupín. Príloha č. 3: Hmotný majetok určený na osobitný (progresívny) spôsob odpisovania.