Od Hainburgu po Freudenau - Nachtnebel, Hans P.
Účasť verejnosti v rozhodovacích procesoch vo vodnom hospodárstve Rakúska. Realizácia stavby vodného diela Freudenau na Dunaji. Hydroelektráreň a plavebné komory pri Hainburgu. Analýza oboch projektov. Rakúsky vodný zákon. Úloha a význam účasti verejnosti. Medzinárodné dohody o plavbe.