Zmeny v zdanení príjmov fyzických osôb - Minársky, Ján
Nadobudnutie účinnosti nového zákona o daniach z príjmov od 1.1.2000. Poukázanie na najdôležitejšie zmeny, ku ktorým došlo v porovnaní so zákonom platným do 31.12.1999 v časti upravujúcej zdaňovanie príjmov fyzických osôb. Praktické príklady. Výpočet dane.