Príjmy zo závislej činnosti na prelome rokov 1999/2000
Niektoré ustanovenia zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov, ktoré súvisia s príjmami zo závislej činnosti a s funkčnými požitkami, podľa ktorých je potrebné dokončiť rok 1999 a nové ustanovenia zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov, ktorý nadobúda účinnosť od 1.1.2000 a podľa ktorého sa príjmy zo závislej činnosti a funkčných požitkov zdaňujú už za mesiac január roku 2000.