Správne poplatky pri prevodoch nehnuteľností - Mäsiarová, Terézia
Spoplatňovanie jednotlivých prevodov nehnuteľností podľa zákona o správnych poplatkoch v znení novely zákona č.232/1999 Z.z. Predaj - kúpna zmluva. Darovanie nehnuteľnosti. Zámena dvoch nehnuteľností. Reálne rozdelenie nehnuteľnosti. Vecné bremeno. Vyporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov. Zmluvy o záložnom práve na založenie nehnuteľnosti. Zmluvy o výstavbe, vstavbe a nadstavbe bytového domu.