Povinnosti zamestnávateľov pri obsadzovaní pracovných miest po novele zákona o zamestnanosti - Janušová, Mária
Dopad novelizácie zákona o zamestnanosti na postup zamestnávateľov pri obsadzovaní pracovných miest a hromadnom prepúšťaní. Zákaz diskriminačných inzerátov ponúkajúcich pracovné miesta. Povinnosti zamestnávateľov pri hromadnom prepúšťaní a nahlasovaní voľných pracovných miest. Zamestnávanie občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou s ťažším zdravotným postihnutím. Zadávanie zákaziek na účely plnenia povinného podielu. Odvody za neplnenie povinného podielu, ak okresný úrad eviduje občanov so ZPS len časť roka.