Sprostredkovanie zamestnania po zmene sadzobníka - Ferenčíková, Ľudmila
Vysvetlenie problematiky čo je to sprostredkovanie zamestnania za úhradu, podmienky sprostredkovania zamestnania za úhradu. Dohovor Medzinárodnej organizácie práce (MOP) č. 34/1996 o platených sprostredkovateľov práce za úhradu. Ustanovenia zákona o zamestnanosti upravujúce sprostredkovanie zamestnania za úhradu.