Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 90/1996 Z.z. z 21. marca 1996 o minimálnej mzde ...
Úplné znenie zákona NR SR č. 90/1996 Z.z. z 21. marca 1996 o minimálnej mzde v znení zákona č. 366/1997 Z.z., zákona č. 56/1999 Z.z. a zákona č. 346/1999 Z.z.