Náčrt tvorby cenovej stratégie podniku - Rajňák, Milan
Tvorba cenovej stratégie podniku. Obsah cenovej stratégie. Východiská tvorby cenovej stratégie. Spotrebiteľský dopyt a vzťah medzi objemom dopytu a cenou určitého výrobku. Vyššia kvalita znamená vyššiu cenu.