Psychologický prístup k cenám - Zemanovičová, Daniela
Marketingová koncepcia cien. Cena výrobku musí zohľadňovať psychológiu spotrebiteľa. Cena slúži pre spotrebiteľa ako vodítko pri hodnotení kvality výrobkov. Cenové porovnanie jednotlivých výrobkov. Zľavy z ceny. Znižovanie a zvyšovanie cien.