Prieťahy znížili trhovú cenu Slovenských telekomunikácií o štvrtinu - Hrúz, Juraj
Prieťahy okolo privatizácie Slovenských telekomunikácií (ST), a.s. Bratislava. Naťahovanie času hrá v neprospech výnosu z privatizácie ST. Podľa odhadu odborníkov k vstupu zahraničného partnera malo dôjsť už pred niekoľkými rokmi. Potreba stanovenia jasných a jednoznačných pravidiel pre budúcich akcionárov.