Marketingová tvorba cien - Rajňák, Milan
Úspešnosť realizácie výrobkov na trhu v značnej miere závisí od správne stanovenej ceny. Podnikateľské ciele podniku. Ceny porovnateľných výrobkov. Úroveň dopytu. Náklady výrobcu. Pružnosť cien. Cenové zľavy a rabaty. Cenová legislatíva.