Cenový systém a jeho nové kritériá - Oláh, Michal
Cenový systém v trhovom hospodárstve. Cenová úroveň podnikateľských subjektov. Náklady produkcie - vplyvy na cenu výrobku. Analýzy dopytu a nákladov. Trh a ceny - barometer podnikania. Konkurencieschopnosť cien.