Kvalita ako dôležitý marketingový aspekt v činnosti poisťovne - Korauš, Antonín
Hlavná úloha marketingu je vytvoriť pre firemný produkt na trhu výhodnú trhovú pozíciu prostredníctvom špecifických marketingových nástrojov. Poistenie ako produkt poisťovne. Cena poistných produktov. Výpočet poistného. Distribúcia poistných produktov viaccestným marketingom. Využívanie priameho marketingu v poisťovníctve. Ciele propagačnej činnosti prostredníctvom jej nástrojov.