Riešenie problematiky splatnosti dlhopisov Fondu národného majetku SR Asociácia obchodníkov s cennými papiermi diskutovala na pôde Slovenského ekonomického fóra - Hornák, Igor
Skrátená podoba príspevku Asociácie obchodníkov s cennými papiermi k diskusii o problematike splatenia dlhopisov FNM SR. Práva a povinnosti FNM SR ohľadom vyplácania dlhopisov občanom. Návrh riešenia a spôsoby vyplatenia dlhopisov. Potrebné opatrenia na realizáciu tohto cieľa a ich časový harmonogram. Výhody, nevýhody a riziká umorenia dlhopisov.