Oživenie hospodárskeho rastu v Nemecku znamená pracovné príležitosti
Hospodársky rast Nemecka sa urýchľuje. Nemecká vláda očakáva rast HDP vo výške minimálne troch percent. Prudký nárast produkcie nemeckých podnikov. Rozdiely v rýchlosti vývoja medzi východnou a západnou časťou Nemecka. Inflácia v Nemecku a krajinách eurozóny.