Pokles zamestnanosti a daňový systém neovplyvní austrálsky HDP
Pozitívne vyhliadky vývoja austrálskeho hospodárstva, vzhľadom na pokračujúci rast produktivity. Zmeny v daňovom systéme Austrálie. Očakávaný 3,5 až 4-percentný hospodársky rast v najbližších rokoch. Spomalenie rastu zamestnanosti. Tvorba pracovných príležitostí. Obavy zo zvýšenia úrokových mier.