Krok k európskym štandardom - Polakovič, Ivan
Hlavné problémy ďalšieho rozvoja stredného školstva na Slovensku. Nevyhnutná redukcia počtu škôl a nutnosť skvalitnenia obsahu vzdelávania. Počet škôl, tried a žiakov v šk. roku 1998/1999 na Slovensku. Etapy racionalizácie uplatňované v školstve.