Pretrvávajúce vysoké daňové nedoplatky - Onuferová, Marianna
Príčiny daňových nedoplatokv na Slovensku. Daňové nedoplatky podľa právnej formy a podľa druhu daní. Vzťah nedoplatkov k príjmom ŠR evidovaných DÚ. Prehľad o plnení daňových príjmov štátneho rozpočtu SR k 31. 12. 1999.