Energetická alternatíva - Kasášová, Mária
Malé vodné elektrárne hľadajú svoje miesto v oblasti podnikania v slovenskej energetike. Výstavba malých vodných elektrární a dotačná politika. Oficiálne programy podpory výstavby alternatívnych energetických zdrojov.