Strategické nástroje prípravy Slovenskej republiky na integráciu do vnútorného trhu EU - Kunová, Vlasta
Vymedzenie prioritných oblastí pre ďalší postup Slovenskej republiky v procese prípravy na plnoprávne členstvo v Európskej únii. Partnerstvo pre vstup 1999. Nástroje aproximácie práva.