Vyplácané mzdy by mali umožniť každému udržať si slušnú životnú úroveň - Reiselová, Eva
Podpísanie dohody o spolupráci medzi Slovenskom a Medzinárodnou organizáciou práce (MOP) vo februári r. 2000. Ciele dohody. Riaditeľ MOP pre Európu a strednú Áziu považuje vysokú mieru nezamestnanosti na Slovensku za vážnu. Z histórie MOP. Záväznosť Charty práce. Dohody o spolupráci s postkomunistickými krajinami. Počet úradníkov MOP. Financovanie MOP.