Silná, zjednotená a integrovaná Európa - Stavrovská, Ivana
Ambiciózny päťročný plán Európskej komisie. Strategické ciele Európskej komisie na nasledujúce päťročné obdobie: vytvorenie stabilnej Európy s výraznejším vplyvom vo svete, posilňovanie demokratického charakteru inštitúcií a ich prepojenia s národnými vládami, upevnenie ekonomickej pozície na globalizovanom trhu a zlepšovanie kvality života.